Wednesday, February 18, 2015

TAHNIAHHH!!! Pemenang "First Mini Contest by Si Kosong"


Minicontest Blogspot

Terima Kasih dan Tahniahhh!!!

Seperti sedia maklum First Mini Contest by Si Kosong telah pun tamat pada 17 Feb 2015 yang bermula seminggu dan di sini adalah 3 orang pemenang dan blogger yang Ohsem giler!!.huhu..


1st Winner: Topup RM10 + Ruang Iklan Free Selama Setahun

1st Runner Up: Topup RM10

2nd Runner Up: Topup RM5

3rd Runner Up adalah anda semua yang join contest ni..terima kasih banyak2 
ya!!! Jangan bersedih mungkin rezeki anda belum tiba..kepada pemenang pula kalau boleh buat la entry penghargaan ya..terima kasih dan saya minta maaf jika ada terkurang sepanjang contest ini berlangsung..dan selepas ini mungkin ada lagi contest dari Blogyangkosong dan mungkin hadiah nya lagi menarik!! 

Button Follow dekat atas,
Awak klik lah 'fast-fast',
Nuffnang ads pulak dekat tepi,
Aipp jangan buat buat tak reti..

hahahhha

 Happy CNY!!!!




-kepada para pemenang nanti tinggalkan komen tidak kurang 20 patah perkataan untuk tebus hadiah anda..kalau kurang tak dapat..hahah.gurau je..tinggalkan komen agar senang saya nk bagi hadiah anda semua ya..thanks-






Judul: TAHNIAHHH!!! Pemenang "First Mini Contest by Si Kosong"
Rating Blog: 5 dari 5
Ditulis oleh Si Kosong
Anda sedang membaca artikel TAHNIAHHH!!! Pemenang "First Mini Contest by Si Kosong". Jika ingin mengutip, harap memberikan link aktif dofollow ke URL https://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/tahniahhh-pemenang-first-mini-contest.html. Terima kasih sudah singgah di blog ini.

16 comments:

  1. Replies
    1. tahniah dan terimah kasih ye Rafzan..deanhuny@gmail.com email kt sini ye utk tebus hadiah..

      Delete
  2. Yeay.... menang jugak!!!!!
    Terima Kasih Si Kosong!!!
    tak tau nak bagi speech apa..... hehehe
    macam mana nak claim hadiah ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. email saya at deanhuny@gmail.com..tahniah dan terima kasih ya Fariza..

      Delete
  3. alamak terlepas pandang . tak dapat join la huhuh

    ReplyDelete
  4. anda telah ditag ;)
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/mini-ga-by-nina-anies.html

    ReplyDelete
  5. Salam bro si kosong...
    cam tak percaya je AM menang 1st contest dari bro si kosong...
    AM bermimpi ke apa nie????
    Tak percaya lagi nie.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam AM..huhu jgn tak caye awak mng..email saya kt deanhuny@gmail.com ye utk tebus hadiah awak..then boleh bincang utk ruangan iklan tu..tahniah dan terima kasih ya..

      Delete
  6. Alhamdulillah...
    Rezeki dari ALLAh..
    Sekali lagi dipilih sebagai pemenang 1st Mini Contest bt Si Kosong...
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/si-kosong-menang-1st-giveaway-si-kosong.html jom blogwalking bersama2...

    ReplyDelete
  7. hahaha. comel je. tahniah kepada pemenang :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...