Tuesday, September 3, 2013

Cara Dapatkan Backlink Secara Manual



Cara ini mudah sebab korang hanya perlu komen dekat post ni dan tinggalkan alamat blog atau website korang..benda ni win-win situation dimana korang kena linkkan blog aku dekat blog korang dan aku pon buat benda yang sama..so kita akan backlink yg berkualiti dan takkan kene banned oleh google..

korang jugak boleh copy brilliant button blog aku dan msukkan dekat blog korang..nak tau cara buat brilliant button?klik sini..dah buat brilliant button tu kasi komen la sket..hehe

5 comments:

  1. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai LS..salam perkenalan..insha allah sye akan join contest tu..hehe.thanks ye BW ke sini..sye akan BW ke sne pulak ye

      Delete
  2. yeahh terbaikk . ehh , satu lagi blog gitar ko bagus la (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade jgk org ke situ.hehe..yg tu saje je buat sbb nk kumpul chord2 gitar yg aku suka main..btw thanks..nti ak update blog tu..dtg la lg ye.

      Delete
  3. Salam terima kasih atas perkongsian. saya sempat juga baca sampai habis :) Sy ingin berkongsi pakej percutian all in ke istanbul kami.

    http://wiyatravel.com/pakej-ke-istanbul/

    ada juga pakej ke tempat2 lain. boleh lawati www.wiyatravel.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...